Ömer Halisdemir'in babası 'kısasa kısas' istedi

Ömer Halisdemir'in babası, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde 'kısasa kısas' olarak 'idam' talep etti

Google Haberlere Abone ol
Ömer Halisdemir'in babası 'kısasa kısas' istedi
Darbe girişiminin önlenmesinde dönüm noktası olarak görülen darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'nin öldürülmesi olayının kahraman Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için 'kısasa kısas' istendi.

Ömer'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, oğlunu şehit ettiği belirlenen Binbaşı Fatih Şahin ile Üsteğmen Mihrali Atmaca'nın idam edilmesini istedi, bu isteğini telefonla konuştuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'na da ilettiğini söyledi.

Darbeci generali vuran kahraman şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir açıklamalarda bulundu.

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde yaşayan Hasan Hüseyin Halisdemir, oğlunu şehit edenlerin kimliklerinin belirlenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ben bunların yakalandığından çok mutlu oldum. Bu hainlerin de bir an evvel asılmasını istiyorum. Cumhurbaşkanıma Başbakanıma güveniyorum. Bu vatan hainlerinin cezası yüce Türk milleti verecek, mutlaka verecek. Zaten benim evladım o hainlerin elebaşının cezasını kendi verdi. Oğlum haini vurmuş ne mutlu bize. Türk milleti de aynı gururu bize verdi. Türkiye'nin dört bir yanından binlerce vatandaş şehrimize kasabamıza geldi. Hepsine teşekkür ederim."

Bir hafta önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aradığını belirten baba Halisdemir, "Cumhurbaşkanımızla biraz görüşmem oldu. Bu görüşmemde Sayın Cumhurbaşkanımızdan idam istedim. Sayın Cumhurbaşkanım da 'Meclis eğer kabul ederse ben imzalarım' dedi. Bundan dolayı Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar