Ölümlü kaza güvenlik kamerasında

Beyoğlu’nda otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Volkan Nuhoğlu’na otomobilin çarpma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Ölümlü kaza güvenlik kamerasında

Beyoğlu’nda otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Volkan Nuhoğlu’na otomobilin çarpma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerinde kasis olduğunu ve 'kasis uyarı levhası' olmadığını belirten çevre sakinleri, “Buraya uyarı levhası konulması lazım. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.” dedi.

Kaza, saat 01.45 sıralarında Tophane Necatibey Caddesi Galata Köprüsü istikametinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil, önünde seyreden Volkan Nuhoğlu idaresindeki 34 TP 5446 plakalı motosiklete çarptı.

Olay güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi. Görüntülere, Nuhoğlu yönetimindeki motosikletin kasisi geçtikten sonra sağ şeritten sol şeride doğru geçtiği görülüyor. Bu arada beyaz renkli bir otomobil tramvay yolundan hızla geçiyor. Kameralara, aracın Nuhoğlu’na çarptığı yansımıyor. Ancak, motosikletle bereber Nuhoğlu’nun beyaz otomobilin önünde sürüklenmesi ve beyaz otomobilin sağ farının kırık olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Kazanın ardından beyaz renkli otomobil sürücüsü kayıplara karışıyor.

'İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI'

Cadde üzerinde kasis yaptıklarını ama uyarı tabelası koymadıklarını dile getiren çevre esnafı Yiğit Taylan, “Araçlar hızlı geliyorlar. Otomobiller frene bastığı zaman sıkıntı oluyor. Tabela ya da uyarı konulması lazım. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.” diye konuştu.

'VURAN ARAÇ POLİSTEN KAÇIYORDU'

Kazaya karışan otomobilin uygulama yapan polisten kaçtığını ifade eden hayatını kaybeden Nuhoğlu’nun eniştesi Suat Şahin, “Kazayı yapan otomobil burada duramıyor. Bu kasis yüzünden olay oluyor. Polisten kaçarken oluyor. Bu kasis olmasaydı, bu kaza olmayacaktı.” ifadelerini kullandı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
CİHAN

Yorumlar