Oltadaki Balığı Almak İsterken Baraja Düşen Madenci Kayboldu

Manisa'da, barajda avlanan oltasına takılan balığı eliyle yakalamak isterken dengesini kaybedip suya düşen 36 yaşındaki İsmail Özdemir'den haber alınamıyor.

Google Haberlere Abone ol
Oltadaki Balığı Almak İsterken Baraja Düşen Madenci Kayboldu

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, barajda avlanan 36 yaşındaki İsmail Özdemir, oltasına takılan balığı eliyle tutmak isterken dengesini kaybedip suya düştü. Kaybolan Özdemir için arama ve kurtarma çalışması başlatıldı.

ARKADAŞLARIYLA BALIĞA ÇIKTI

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında, Sevişler Barajı'nda meydana geldi. Maden işçisi, evli ve iki çocuk babası İsmail Özdemir, bugün sabah saatlerinde bir küme arkadaşıyla, oltayla balık avı için Sevişler Barajı'na gitti.

ELİYLE YAKALAMAK İSTERKEN SUYA DÜŞTÜ

Kıyıdan bıraktığı oltasına takılan balığı çeken İsmail Özdemir, iddiaya göre, irice bulunan balığı eliyle tutmak isterken suya düştü. Özdemir'in suda gözden kaybolması üstüne arkadaşları, vaziyeti jandarmaya bildirdi.

ARAMAYA AKUT VE AFAD DESTEĞİ İSTENDİ

İhbar üstüne hadise yerine gelen jandarma, AKUT ve AFAD ekiplerinden de destek istedi. Ayrıca İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekipleri de alana devinim etti. Kayıplara karışan Özdemir için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Özdemir'e henüz ulaşılamadığı söylendi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar