Olimpiyat Hazırlık Merkezi, hedefe koşuyor

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Olimpik Merkezde çalışmalarını sürdüren 16 yaş altı 22 yüzücü ve antrenörleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Olimpiyat Hazırlık Merkezi, hedefe koşuyor

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Olimpik Merkezde çalışmalarını sürdüren 16 yaş altı 22 yüzücü ve antrenörleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

    Olimpiyat Hazırlık Merkezi bünyesinde özellikle 2016, 2020 ve 2024 Olimpiyat hedefiyle çalışmalarını sürdüren sporcularla bir araya gelen Şahin, son olarak yüzme branşındaki 16 yaş altı 22 sporcuyla bir araya geldi. Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Götüren, İtalyan yüzme antrenörü Stefano Nurra ve şube müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Olimpik Merkezin çalışmalarıyla ilgili genel değerlendirme yapıldı.

ŞAHİN: BURSA, OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZLERİ İÇİNDE ÖRNEK OLMALI

    Şahin, Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren sporcular arasında mutlaka Olimpiyat madalyası alacak milli sporcuların çıkacağına inandığını söyledi. Sporculardan çalışmalarını daha sıkı bir şekilde sürdürmeleri tavsiyesinde bulunan Şahin, şunları dile getirdi:
    “Türkiye son yıllarda spora ve sporcuya büyük değer veriyor. Özelikle son 10 yılda gençlik ve spor alanında büyük yatırımlar yapıldı. Bu yatırımlar sizler için yapıldı. Bu yatırımların amacına ulaşması için ortaya koyacağınız gayretle, özelikle Olimpiyatlar başta olmak üzere ulusal ve uluslararası organizasyonlarda sizden başarı bekliyoruz. Her zaman yanınızdayız. Bursa şuanda Olimpiyat Hazırlık Merkezleri içinde planlı ve disiplinli çalışma temposu ile örnek bir performans sergiliyor. Bunun devam etmesi için Türk sporunun Olimpiyat başarısı için çok önemli olan bu projede üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yaparak başarıyı yakalamamız gerekli.”

    Bursa Olimpiyat Hazırlık Merkezinde yüzme branşında sporcular yetiştiren İtalyan antrenör Stefano Nurra da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençliğe ve spora verdiği desteğin inanılmaz olduğunu söyledi. İtalya’da ekonominin kötü durumda olduğunu ve sporcuların başka ülkelere gitmeye çalıştığını ifade eden Nurra, Türkiye’de imkanların çok iyi olduğunu vurguladı.
CİHAN

Yorumlar