Olimpik yüzme havuzu haftada altı gün hizmet verecek

Batman’da hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu yaz mevsiminde, büyük bir özlemle beklenen olimpik yüzme havuzu açılıyor. Yaklaşık 1 aylık tadilat ve bakımdan sonra açılışa hazır hale getirilen havuzun bu yıl daha iyi şartlarda hizmet...

Google Haberlere Abone ol
Olimpik yüzme havuzu haftada altı gün hizmet verecek

Batman’da hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu yaz mevsiminde, büyük bir özlemle beklenen olimpik yüzme havuzu açılıyor. Yaklaşık 1 aylık tadilat ve bakımdan sonra açılışa hazır hale getirilen havuzun bu yıl daha iyi şartlarda hizmet vereceği belirtildi.

Olimpik yüzme havuzu bu yıl da bay ve bayanlara hizmet verecek. Salı ve cumartesi günü bayanlara, çarşamba, perşembe, cuma ve pazar günleri 14.00 ile 18.00 saatleri arasında halka hizmet verecek. Yine haftanın 5 günü 09.00 ile 12.00 saatleri arasında da 08-13 yaş gruplarındaki çocuklara uzman antrenörler nezdinde yüzme kursu verilecek. Kayıt yapmak isteyenler 2 aylık eğitim ücreti olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne 30 TL ödeyecek. Pazartesi günleri ise 24 saat havuzun dinlenmesi ve genel bakımı yapılacağından kapalı tutulacak.

HALK GÜNLERİNDE YAŞ SINIRI

Batmanlıların hizmetine Olimpik Yüzme Havuzunu sundukları için mutlu olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, valiliğin bu konuda büyük destek verdiğini söyledi. Ekinci, “Olimpik yüzme havuzumuz 2 metre 60 santim derinliğindedir. Bu nedenle 14 yaş çocukların havuza girmesi tehlikelidir. Bay ve bayan günlerinde vatandaşlarımızın yanlarında 14 yaştan küçük çocuk getirmemelerini rica ederiz. Halk günlerinde geçen yıl olduğu gibi ücretimiz 10 TL olarak belirlenmiştir.” diye konuştu. Ekinci ayrıca, gerekli izinlerin alınması durumunda Ramazan ayında akşam hizmet vermeyi de amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar