OLGİAD üyeleri tanıtım toplantısında buluştu

Oltu Girişimci İşadamları Derneği (OLGİAD) üyeleri düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
OLGİAD üyeleri tanıtım toplantısında buluştu

Oltu Girişimci İşadamları Derneği (OLGİAD) üyeleri düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Fem Dersanesi konferans salonunda yapılan dernek tanıtım toplantısına, OLGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Korkmaz başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve ilçede iktisadi ve ticari faaliyetlerde bulunan üye işadamları katıldı. Yapılan tanıtım toplantısında derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında sunumlar yapılarak bilgi verildi.

OLGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Korkmaz, yaptığı konuşmada 61 bin üye işadamından oluşan TUSKON çatısı altında hizmet vermekten dolayı gurur duyduklarını ifade ederek sözlerine başladı. Korkmaz, Oltu’da hizmet veren tek sivil işadamları derneği olduklarını ifade ederek konuşmasını sürdürdü. OLGİAD Başkanı Korkmaz konuşmasına şunları ekledi: "OLGİAD olarak sürekli değişen ekonomik şartlara ve rekabet koşullarına üyelerimizi hazırlamaya ve iş kapasitelerini artırmaya yönelik organizasyonlar planlamakta olup bunun için sektörel komiteler düzenlemekteyiz. Önümüzdeki sürecin zor geçeceğini hatırlatarak üyelere borçlanma ve ödeme noktasında planlı hareket etmeleri konusunda özellikle 2014 yılı içerisinde biraz daha hassas davranılması gerekmektedir. Ticari hamlelerin kontrollüce ve sağlam adımlarla atılması gerekmektedir. Ülkemizde ve Otlu'da yaşanan ticari istikrarsızlığın yakın bir zamanda atlatılacağı konusunda arkadaşlarımız ümitlerini yitirmemeleri gerektiğini vurgulamak isterim" dedi.

OLGİAD yönetimi tarafından organize edilen tanıtım toplantısında, derneğe üye olmanın ticari ve ekonomik alandaki avantajları da anlatıldı. Bu avantajların anlatılması kapsamında söz alan Surat Kargo Oltu Şubesi Müdürü Mustafa Topçuoğlu, OLGİAD üyelerine özel tüm Türkiye’de geçerli müşteri potansiyeline göre değişen yüzde 70'e kadar varan indirim uygulanacağını ve bu indirimin hem alma hem gönderilerde geçerli olacağını belirtti.

Bununla birlikte OLGİAD’ın da üyesi bulunduğu Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu'nun (DASİDEF) komite sorumlusu Mutafa Kara diğer avantajları şöyle özetledi: "Tüm üyelerimize Erzurum Şifa Hastanesinde poliklinik hizmetlerinde ve yataklı tedavide yüzde 10, Check-up operasyonunda ise yüzde 20 indirim tarifesi uygulanmaktadır. TUSKON ve Bank Asya ortaklığı ile tüm üyelerimize hiçbir üyelik bedeli veya yıllık ücret ödemeden sahip olabilecekleri TUSKON Kart imkanı tanınmaktadır. Üye işadamlarımıza bu kart ile, yurt dışı alışverişlerinde tutar sınırı olmaksızın 3 taksit imkânı sağlanacak. VIP Müşteri Hattı sayesinde kart sahipleri Bank Asya'daki tüm ürünler için daha hızlı hizmet alabilecek, VIP Müşteri Hizmetleri, Araç Muayene Hizmeti, Servisi hizmeti, konut Asistan paketleri, anlaşmalı kargo firması ile kargo gönderimi, e-ticaret sitesi kurulum hizmeti gibi yüzlerce avantaj sağlanacaktır. DASİDEF olarak bütün üyelerimize SODES, KUDAKA, KOSGEB gibi devlet desteklerinden faydalanma noktasında yardımda bulunabilecekleri, danışmanlık hizmetleriyle destek verebileceklerini söyledi.

OLGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz, üye işadamlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, iş hayatlarında başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar