Ölen babasının cenazesini Bafra’ya getirirken eniştesi ile kazada öldü

İstanbul’da vefat eden babasının cenazesini Bafra’ya getirirken trafik kazasında hayatını kaybeden Nevzat Dönmez, babası ile yan yana defnedildi.Nevzat Dönmez (51), İstanbul’da ölen 70 yaşındaki babası Çakır Dönmez’in cenazesini almak...

Google Haberlere Abone ol
Ölen babasının cenazesini Bafra’ya getirirken eniştesi ile kazada öldü

İstanbul’da vefat eden babasının cenazesini Bafra’ya getirirken trafik kazasında hayatını kaybeden Nevzat Dönmez, babası ile yan yana defnedildi.

Nevzat Dönmez (51), İstanbul’da ölen 70 yaşındaki babası Çakır Dönmez’in cenazesini almak için İstanbul’a gitti. Eniştesi ile beraber babasının cenazesini Bafra’ya getirmek için yola çıkan Nevzat Dönmez’in kullandığı otomobil, İstanbul'da trafik kazası geçirdi. Kazada Nevzat Dönmez ve eniştesi hayatını kaybetti. Eniştenin cenazesi defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi. Baba ve oğulun cenazeleri ise Bafra’nın Kelikler Mahallesi’ne getirildi. Baba oğul, Kelikler Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedildi. Yan yana gömülen baba ve oğulun cenazesinde sevenleri göz yaşı döktü. Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CİHAN

Yorumlar