Öldü mü diye nabzına baktı, hırsını alamayıp yumruk ve tekme attı

Afyonkarahisar’da gece sokak ortasında işlenen cinayet güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Öldü mü diye nabzına baktı, hırsını alamayıp yumruk ve tekme attı

Afyonkarahisar’da gece sokak ortasında işlenen cinayet güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde zanlı Şehmuz N., maktüle kıpırdadıkça 7 el ateş ettiği gözleniyor. Olaydan yaklaşık 1 dakika sonra eğilip nabzına bakan Şehmuz N., bu defa hırsını alamayarak yumruk ve tekme atmaya başlıyor.

Afyonkarahisar'da Kurtuluş Caddesi üzerine dün gece meydana gelen olayda, Şehmuz N., (53) kızı ile nikah tarihi aldığı öğrenilen damat adayı Mustafa Dönmez’e (34) tabancası ile 8 kurşun sıkarak öldürdü. İddialara göre, kızı Kısmet N. (22) ile yaklaşık 7 aydır birlikte olan Mustafa Dönmez’i sokak ortasında kurşun yağmuruna tutarak öldüren Şehmuz N.’nin cinayeti dedikodular üzerine işlediği belirtildi. Kızı ve eşi Zübeyde N. ile 4 yıldan beridir görüşmediği ve İzmir’de oturduğu öğrenilen baba Şehmuz N.’nin kızı Kısmet N.’nin kaçtığı için evliliğine onay vermediği kaydedildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Cinayetin işlendiği sokakta bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyanlar olayın dehşetini gözler önüne serdi. Cinayet zanlısı Şehmuz N.’nin cinayetin ardından hırsını alamayarak Mustafa Dönmez’e tekme ve yumruk attığı da gözleniyor. Güvenlik kamerasına yansıyan olay anı ise şöyle: “Kameraya önce Kısmet N. ile annesi Zübeyde N. giriyor. Arkasından cinayete kurban giden Mustafa Dönmez’in anne ve kızının arkasından ilerlediği gözleniyor. Yaklaşık 3 saniye sonra arkadan Dönmez’e yanaşan Şehmuz N. silahını çekip bir metre mesafeden ateş etmeye başlıyor. İlk kurşunla yere yığılan Dönmez, daha sonra sırt üstü yere yatıyor. Dönmez’in baş ucuna gelen Şehmuz N., silahını bir kez daha doğrultarak ateş etmeye devam ediyor. Kameralara yansıyan görüntülerde Şehmuz N., Dönmez kıpırdadıkça 7 el ateş ettiği gözleniyor. Olaydan yaklaşık 1 dakika sonra eğilip kurşun yağmuruna tuttuğu damat adayının nabzına bakan Şehmuz N., bu defa hırsını alamayarak yumruk ve tekme atmaya başlıyor. Daha sonra olay yerinin çevresinde dolanmaya başlayan Şehmuz N., yaklaşık 3 dakika sonra olay yerine gelen sivil polislere silahı ile birlikte teslim oluyor.”

"CİNAYETE TANIK OLAN ANNE VE KIZI GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİ"

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde baba Şehmuz N.’nin silahını ateşlemeye başladıktan sonra kızı Kısmet N. ve eşi Zübeyde N.’nin kaçarak bir markete sığındıkları da gözleniyor. Cinayetin ardından olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan Şehmuz N.’nin emniyetteki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Olayın ardından şoka giren Kısmet N. ve annesi Zübeyde N.’nin dün geceyi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde müşahede altında geçirdikleri öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar