Okumayı pasta keserek kutladılar

Okuma ve yazmayı öğrenen Özel Kızılırmak İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, pasta keserek kutlama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Okumayı pasta keserek kutladılar

Okuma ve yazmayı öğrenen Özel Kızılırmak İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, pasta keserek kutlama yaptı. Okuma yazmaya geçmenin heyecanını yaşayan minikler, hazırladıkları şarkı ve şiirleri anne babalarına sundu.

Öğrenciler, büyük bir heyecan içinde okuma pastasını keserken, ardından aileleri ile sergi salonuna geçerek kokteyl eşliğinde ‘ilk defterim’ sergisini gezdi. Burada öğrencilerin okuma-yazma sürecindeki gelişimlerini yansıtan defterler sergilendi. Öğrencilerin okumaya geçmesinin sevincini bir kez daha yaşadıklarını ifade eden Okul Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, “Okula meraklı gözlerle başlayan mini mini birler artık okumaya geçtiler. Biz Kızılırmak Koleji ailesi olarak mutluluğumuzu, velilerimiz ve öğrencilerimizle okuma pastamızı keserek paylaştık. Okumaya ilk adımlarını atan öğrencilerimizin heyecanları gözlerinden okunuyor. Hedefimiz, okuyan ve sorgulayan bir nesil yetiştirmektir.” dedi.
Öğrenci velileri ise çocuklarının okuma ve yazmaya geçme heyecanlarını kendileriyle paylaşan okul idaresi ile öğretmenlerine teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar