Okuma salonu öğrencilerinin ilahi albümüne coşkulu gala

Mersin’de Ufuk Okuma Salonu öğrencilerinin oluşturduğu Altın Neslin Gülleri Grubu tarafından ‘Efendimiz’e (SAV) Selam Olsun’ albümünün tanıtımı gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Okuma salonu öğrencilerinin ilahi albümüne coşkulu gala

Mersin’de Ufuk Okuma Salonu öğrencilerinin oluşturduğu Altın Neslin Gülleri Grubu tarafından ‘Efendimiz’e (SAV) Selam Olsun’ albümünün tanıtımı gerçekleştirildi. Öğrencilerin galada albümde bulunan ilahileri ve şiiri seslendirmesi sırasında salonu dolduran izleyiciler zaman zaman göz yaşlarını tutamadı.

Mersin’de Ufuk Okuma Salonu öğrencilerin tarafından Altın Neslin Gülleri adı verilen ilahi gurubu kuruldu. Kız öğrencilerin oluşturduğu koro 1 şiir ve 6 ilahiden oluşan Efendimiz’e (SAV) Selam Olsun adli bir albüm çıkardı. Koza Ajans'ın yapımcılığı üstlendiği albümün tanıtımı ise Mersin Özel Yıldırımhan Koleji konferans salonunda gerçekleştirildi. Asım Yıldırım’ın sunuculuğu yaptığı tanıtımda davetliler salonu tıklım tıklım doldurdu. Öğrencilerin bir birinden güzel ilahileri ve şiirleri seslendirmesi sırasında davetlilerden bazıları göz yaşlarını tutamadı. Programda sunucu Asım Yıldırım ile sponsorlara ve korodaki öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

CİHAN

Yorumlar