OKÜ’lülerin yetenekleri göz doldurdu

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Müzik ve Dans Kulübü’nün düzenlediği “Yetenek Avcısı 2 Bin On Dört” OKÜ Amfisi’nde yüzlerce öğrencinin katılımı ile yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
OKÜ’lülerin yetenekleri göz doldurdu

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Müzik ve Dans Kulübü’nün düzenlediği “Yetenek Avcısı 2 Bin On Dört” OKÜ Amfisi’nde yüzlerce öğrencinin katılımı ile yapıldı. Gösteriler göz doldururken yetenekli öğrencilerin performansı büyük ilgi gördü.

    Müzik dışında farklı kategorilerin de yer aldığı yarışmada, yarışmacılardan bazıları özel gösterilerini sergileyip jürinin ve izleyicilerin beğenisini kazanırken, bazı öğrencilerin de seslendirdikleri şarkı ve şiirler OKÜ Amfisi’ni dolduran yüzlerce öğrenciyi mutlu dakikalar yaşattı.

    Yarışmacılardan Erdoğan Erdoğan isimli öğrenci E Kare stand-up gösterisinin bir bölümünde geçtiğimiz Kasım ayında vefat eden tiyatrocu Nejat Uygur’u da andı.

    Yetenek Avcısı 2 Bin On Dört’de jüri üyeliğini, OKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nden Öğr. Gör. Dr. Burcu Saygıdeğer Demir, Arş. Gör. Mustafa Kemal Yılmaz, Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Hüsniye Aka Sağlıker ve Fizik Bölümü Arş. Gör. Dr. Ahmet Bülbül yaptı.

    Jürinin puanlaması ile Müzik Kategorisi’nde Cemre Polat birinci olurken ikinciliği Leyla Kılıçarslan ve üçüncülüğü Mehmet Erbek aldı. Diğer Yetenek Kategorisi’nde Grup Trip birinciliği, Erdoğan Erdoğan ikinciliği ve Merve Bozkurt üçüncülüğü kazandı.

    Programa OKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Aykut Gül’ün yanı sıra OKÜ akademik ve idari personeli ile birlikte yüzlerce öğrenci katıldı. CİHAN

Yorumlar