Okulların Kurban Bayramı'ndan sonra açılmasıyla ilgili gelişme!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Turizm camiasından gelen okulların Kurban Bayramı'ndan sonra açılması talebi ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yla görüştük. Çalışma yapıyorlar'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Okulların Kurban Bayramı'ndan sonra açılmasıyla ilgili gelişme!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Turizm camiasından gelen okulların Kurban Bayramı sonrası açılması talebiyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yla görüştük. Çalışma yapıyorlar. Daha sonra konuyu Başbakanımıza sunacağız" açıklamasında bulundu.
Okullar geç açılsın turizm canlansın’ önerisi gittikçe yayılıyor. Çatışmalar ve siyasi belirsizlikten olumsuz etkilenen ülke turizmini canlandırmak için Fethiye, Bodrum ve Marmaris Belediye Başkanlarının, okulların 14 Eylül yerine, Kurban Bayramı’ndan sonraki pazartesi günü olan 28 Eylül’de açılmasını önerisine, İzmir’in belediye başkanları destek verdi. Başkanlar, "Okullar geç açılsın, turizm canlansın" önerisine katıldı. Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, attığı tweet ile "Okulların Kurban Bayramı sonrası açılması talebini Milli Eğitim Bakanımızla görüştük" dedi.

Radikal

Yorumlar