Okullararası Minikler Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Adana’da düzenlenen Okullararası Masa Tenisi Turnuvasını erkeklerde Yunus Emre İlköğretim, kızlarda ise Çukurova Elektrik Anonim Şirketi (ÇEAŞ) Sofulu İlkokulu şampiyon olarak tamamladı.Asım Savaş Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda...

Google Haberlere Abone ol
Okullararası Minikler Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Adana’da düzenlenen Okullararası Masa Tenisi Turnuvasını erkeklerde Yunus Emre İlköğretim, kızlarda ise Çukurova Elektrik Anonim Şirketi (ÇEAŞ) Sofulu İlkokulu şampiyon olarak tamamladı.

Asım Savaş Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda erkeklerde birinciliği Yunus Emre İlkokulu, ikinciliği Atilla İlkokulu, üçüncülüğü ise ÇEAŞ Sofulu İlkokulu, kızlarda birinciliği ÇEAŞ Sofulu İlkokulu ikinciliği Evliya Celebi İlkokulu, üçüncülüğü ise Veli Yavuz İlkokulu, ferdi müsabakalarda ise erkeklerde Oruç Kartaş, kızlarda ise İkra Kara elde etti.

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, müsabakalara 10 okuldan 75 sporcunun katıldığını söyledi. Masa tenisin sporuna küçük yaşlarda başlamasının önemini belirten Taşkıran, “Okullarda başarılı öğrencileri kulüplere kazandırıyoruz. Tüm okulların taramasını yapıyoruz. Bu müsabakalarda öğrenciler ve kulüpler için büyük fırsat. Adana olarak sürekli yükselen grafiğimiz var. Bu başarılarımızı daha da yukarı taşıyacağız.” diye konuştu.

Müsabaka da dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birim Sorumlusu Nida Kaya, Sarıcam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Karslıoğlu, Evliya Çelebi İlkokulu Müdürü Zafer Açar ile Sınıf öğretmeni Okşan Özcan ve Atilla İlkokulu Baş Müdür Yardımcısı Tevfik Küçükoğlu verdi.

CİHAN

Yorumlar