Okula gitmek için çıktı, 2 gündür kayıp

Okula gitmek için evden ayrılan 14 yaşındaki Rohif Arpak'tan 2 gündür haber alamayan ailesi, kızlarının hayatından endişe ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Okula gitmek için çıktı, 2 gündür kayıp

İstanbul Ümraniye’de okula gitmek için evden ayrılan 14 yaşındaki Rohif Arpak’tan 2 gündür haber alamayan ailesi, kızlarının hayatından tasa ediyor.

Edinilen bilgiye göre, 2 gün evvela lise 1. derslik öğrencisi 14 yaşındaki Rohif Arpak, okula gitmek için evden ayrıldı. Kızlarının mektep çıkışı eve dönmeme üstüne ailesi Ümraniye Çocuk Kayıp bürosuna müracaatta bulundu. Kızının hayatından tasa ettiklerini belirten baba Mehmet Arpak, “Kızımdan takribî iki gündür haber alamıyoruz. Kızım evden çıkınca üstünde kapüşonlu bordo swift kazak altına ise siyah kot pantolon giymişti. Kızım okula gitmediğini servis şoföründen öğrendik. Kızımın telefonu da kapalı kendisiyle hiç bir biçimde irtibat kuramıyoruz. Kızımla dost gibiydik aramızda hiç bir sorun yoktu. Kızımın hayatından tasa ediyorum. Kızımın gören olursa Allah rızası için polise yahut 0 532 716 82 63 numaralı telefona bildirmelerini insanlık ismine rica ediyoruz” dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar