Okul öncesi miniklerin karne heyecanı

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek onları geleceğe hazırlayan Ankara Yenimahalle Belediyesi anaokulları, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen diploma töreninde,...

Google Haberlere Abone ol
Okul öncesi miniklerin karne heyecanı

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek onları geleceğe hazırlayan Ankara Yenimahalle Belediyesi anaokulları, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen diploma töreninde, Yenimahalle Belediyesi 80. Yıl ve Batıkent Anaokulu’nun 6 yaş grubu öğrencileri, mezuniyet heyecanı yaşadı.70 öğrencinin diploma aldığı törene, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkanvekili Mehmet Kartal ve meclis üyeleri katıldı.

Dans, drama ve İngilizce konuşma gösterileriyle mezuniyet törenine renk katan minikler, kendi fotoğraflarının ve yaptıkları faaliyetlerin bulunduğu slayt gösterisiyle de büyülendiler.

YENİMAHALLE’DE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ SÜRECEK

Törende konuşma yapan Yaşar, okulöncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, “Belediye olarak geçtiğimiz beş yılda eğitime büyük katkı yaptık. Bu hizmet döneminde de ilçemizde eğitim seferberliği devam edecek. Çünkü sağlıklı toplumun, verimli eğitimden geçtiğini biliyoruz. Anaokullarıyla çocuklarımızı ilkokula hazırlıyoruz. Okulöncesi eğitimin, öğrencilerin kendilerini geliştirmesinde ve sosyalleşmesinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ankara’nın en temiz, en iyi devlet okullarının Yenimahalle’de olduğunu söyleyen Yaşar, “Göreve geldiğimden beri elimden gelen her yardımı okullara yapıyorum. Yapmaya da devam edeceğim. Hedefim her çocuğumuzun aynı şartlarda eğitim almasına katkı sağlamak” ifadelerini kullandı.

YENİ KREŞLER YOLDA

Yeni dönemde ilçeye yeni kreşler kazandıracaklarını kaydeden Yaşar, Demetevler, Şentepe ve Ergazi’de yapılacak olan kreşlerin temellerini atacaklarının müjdesini verdi.

“Söz verdiğim ne varsa yerine getiriyorum” diyen Yaşar, 2013-2014 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilere diplomalarını verirken, ailelerin heyecanı da gözlerden kaçmadı.

CİHAN

Yorumlar