Okul öncesi eğitimde yaşayarak öğrenme başarıyı artırıyor

Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Viladet ve Miraboğlu Çocuk Akademilerinde yaşayarak öğrenmeye büyük önem veriliyor.

Google Haberlere Abone ol
Okul öncesi eğitimde yaşayarak öğrenme başarıyı artırıyor

Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Viladet ve Miraboğlu Çocuk Akademilerinde yaşayarak öğrenmeye büyük önem veriliyor. Bu çerçevede minikler meslekleri de yaşayarak ve uygulayarak öğreniyor. Minik öğrenciler, ticarette doğru olmayı ve etik kurallarını henüz 4-5 yaşlarındayken öğrenme imkanı buluyor.

Viladet ve Miraboğlu Çocuk Akademileri’nde meslekleri tanımanın yanı sıra meslek gruplarının kullandıkları eşyaları gözlemlemek amacıyla açılan sergi, öğrenciler tarafından merakla ve ilgiyle karşılandı. Doktor, asker, avukat, mühendis, öğretmen, eczacı, manav gibi mesleklerin kıyafetleriyle sergilendiği etkinlikte öğrenciler sevimli fotoğraflarıyla da dikkat çekti.

Viladet Çocuk Akademisi Müdiresi Asuman Öğülmüş, “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olan yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirmeyi amaçlıyoruz, bu doğrultuda onlara hem meslekleri hem de her mesleğin etik değerlerini öğretmek amacıyla renkli ve akılda kalıcı etkinliklere imza atıyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar