Okul müdürü kız öğrencilere taciz iddiasıyla gözaltına alındı

İzmir'in Menderes ilçesinde bir ilkokulda vekil müdürlük yapan 62 yaşındaki A.Ş, 5 kız öğrenciye cinsel istismar ve cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Jandarmaya gelen telefon...

Google Haberlere Abone ol
Okul müdürü kız öğrencilere taciz iddiasıyla gözaltına alındı

İzmir'in Menderes ilçesinde bir ilkokulda vekil müdürlük yapan 62 yaşındaki A.Ş, 5 kız öğrenciye cinsel istismar ve cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Jandarmaya gelen telefon ihbarında, Sancaklı Mahallesi'nde bulunan okulda, 20 yıldır öğretmen ve vekil müdür olarak görev yapan evli iki çocuk babası A.Ş'nin 5 kız öğrenciye cinsel taciz ve istismarda bulunduğu öne sürüldü. Harekete geçen jandarma; 4'ünün yaşı 8, birinin yaşı 11 olan mağdur öğrencilerin ifadelerini psikolog eşliğinde aldı.

Öğrencilerin, okul müdürünün kendilerine tacizde bulunduğunu söyledikleri öne sürüldü. Menderes İlçe Jandarma ekipleri, A.Ş'yi gözaltına aldı. Okul müdürü A.Ş'nin üzerine atılı suçlamaları kabul etmediği, kendisine iftira atıldığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

Yorumlar