Okul bahçesine kamyon düştü

Ataşehir'de, fireni boşalan park halindeki kamyon, bir ana okulunun bahçesine düştü. Tatil nedeniyle okulda kimsenin olmaması faciayı önledi. Olay, saat 16.00 sıralarında Küçükbakkalköy Mahallesi Şehit Öğretmen Nuriye Ak Anaokulu'nda meydana...

Google Haberlere Abone ol
Okul bahçesine kamyon düştü

Ataşehir'de, fireni boşalan park halindeki kamyon, bir ana okulunun bahçesine düştü. Tatil nedeniyle okulda kimsenin olmaması faciayı önledi.

Olay, saat 16.00 sıralarında Küçükbakkalköy Mahallesi Şehit Öğretmen Nuriye Ak Anaokulu'nda meydana geldi. İddialara göre sürücüsü tarafından sokağa park edilen 34 HL 324 plakalı kamyon bir süre sonra hareket etmeye başladı. Büyük bir hızla okulun duvarına çarpan kamyon demir parmaklıkları kırarak bahçeye düştü. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olay sırasında kamyon maddi hasar meydana geldi.

Okul bahçesindeki kamyon yaklaşık 1 saat süren çalışmalardan sonra çekici vasıtasıyla kaldırıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında bir de kaza atlatıldı. Ters dönen kamyonun düzeltilmesi sırasında 2 kişi ezilmekten son anda kurtuldu.

Bu arada freni boşalan kamyonun altında kalmaktan kıl payı kurtulduğunu söyleyen Hüseyin Kesmen, "Aniden hareket etmeye başladı. Hızla üzerime geliyordu. Ben kendimi kenara zor attım. Duvara çarparak içeriye düştü. Burası okul bahçesi. Tatil olmasaydı facia yaşanabilirdi." dedi. Parkta oturduğu sırada olaya şahit olan bir kadının ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar