Oktay Usta’nın önlükleri Soma için açık artırmayla satıldı

Ünlü aşçı Oktay Usta’nın önlükleri, geliri Soma’da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine gönderilmek üzere, Tunceli’de açık artırmayla satıldı. Tunceli Özel Munzur Koleji, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden 301 işçinin...

Google Haberlere Abone ol
Oktay Usta’nın önlükleri Soma için açık artırmayla satıldı

Ünlü aşçı Oktay Usta’nın önlükleri, geliri Soma’da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine gönderilmek üzere, Tunceli’de açık artırmayla satıldı.

Tunceli Özel Munzur Koleji, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden 301 işçinin aileleri için okul içinde yardım kampanyası başlattı. Okulda düzenlenen bir etkinliğe ‘Oktay Usta’ olarak tanınan ünlü aşçı Oktay Aymelek de katıldı. Etkinlikte Oktay Usta’nın önlükleri Soma’daki faciada hayatını kaybeden işçilerin yakınları için açık artırmayla satışa çıkarıldı. Önlüklerin satışından elde edilen gelir ve öğrenciler ile ailelerin destekleriyle toplanan 6 bin 800 TL Soma’ya gönderildi.

Özel Munzur Koleji Müdürü Halit But, Soma’da hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diledi. Maden faciasında yaşanan ölümlerin kendilerini üzdüğünü söyleyen Halit But, tekrarını yaşamamayı umut ettiklerini ifade etti. Okul olarak hayatını kaybeden işçilerin yakınlarına destek olmak istediklerini söyleyen But, bu kapsamda düzenledikleri kampanyaya öğrenciler ile velilerin büyük bir duyarlılık örneği göstererek destek olduklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar