Okmeydanı'nda silah sesleri yükseldi

Okmeydanı'nda, Burak Can Karamanoğlu'nun yaşamını yitirdiği Fatih Sultan Mehmet Caddesi yakınlarında toplanarak yürüyüşe geçen bir grup, polis barikatıyla karşılaşınca geri döndü.

Google Haberlere Abone ol
Okmeydanı'nda silah sesleri yükseldi

Okmeydanı'nda, Burak Can Karamanoğlu'nun yaşamını yitirdiği Fatih Sultan Mehmet Caddesi yakınlarında toplanarak yürüyüşe geçen bir grup, polis barikatıyla karşılaşınca geri döndü. Sokak içerisinde uzan namlulu silahlarla ateş açılması üzerine ise polis ekipleri çelik yelek giyerek önlem aldı.

Okmeydanı'nda, dün gecenin ardından yine silah sesleri duyuldu. Kuzey sokakta toplanan bir grup, ateş yakarak slogan attı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi ve akrep diye tabir edilen zırhlı araç sevk edildi. Silah sesleri üzerine polis ekipleri çelik yelek giyerek önlem aldı.

Yürüyüşe geçen gruptakiler, güvenlik amacıyla bölgeye gelen polislerin oluşturduğu barikatla karşılaşınca geri döndü. Piripaşa İlköğretim Okulu'nun arka sokağından, cadde başında bekleyen polislerin bulunduğu alana doğru silah atılması üzerine, polis ekipleri o bölgeye yönelerek araştırma başlattı.

Basın mensupları da güvenlik amacıyla buradan uzaklaştırıldı.

Grubun, Kuzey sokağı başındaki bekleyişi sürüyor.
CİHAN

Yorumlar