Okmeydanı'nda Molotoflu Terör Eylemi

Okmeydanı’nda maskeli bir grup polise molotofkokteyli, taş, şişe ve havai fişekle saldırırken polis ekipleri olaya biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti.

Google Haberlere Abone ol
Okmeydanı'nda Molotoflu Terör Eylemi

Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde toplanan yüzleri maskeli grup, polise taş, misket, şişe, molotof bombası ve havai fişekle saldırdı. Polis, zırhlı araçlarla müdahale ettiği gruba biber gazı ve plastik mermi ile karşılık verdi. Molotofkokteylinin isabet ettiği bazı işyerleri yanma tehlikesi atlattı. Bir işyerindeki yangın vatandaşların müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Göstericilerin attığı molotof isabet eden zırhlı polis aracı alev aldı. Yangın olay yerinde hazır bekletilen TOMA tarafından söndürüldü.

Parkta oturan bazı vatandaşlar ise çekirdek yiyerek olayları maç seyreder gibi izledi. Evlerine gitmeye çalışan bazı mahalle sakinleri de atılan biber gazından etkilendi. Terör örgütü yandaşları, yoldan geçen araçlara ve parktaki vatandaşlara da taşla saldırdı. Bazı işyeri sahipleri olaylar sebebiyle dükkanlarını kapatamadıklarını dile getirdi.

Molotofların havada uçuştuğu Okmeydanı’nda olaylar gece geç saatlere kadar devam etti. Polisin güvenlik önlemi aldığı bölgedeki gerginlik sürüyor.

Yorumlar