Okmeydanı’nda molotoflu eylem

Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde yola barikat kurup ateşe veren gurup, polis ekiplerine molotof bombası attı.

Google Haberlere Abone ol
Okmeydanı’nda molotoflu eylem

Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde yola barikat kurup ateşe veren gurup, polis ekiplerine molotof bombası attı. Akrep tabir edilen zırhlı araçlarla bölgede bekleyen polis, eylemcilere biber gazı ile müdahale etti. Piyalepaşa Caddesi üzerindeki barikat sebebiyle yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Mithatpaşa Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında toplanan yüzleri maskeli bir grup, yola barikat kurup eylem yaptı. Barikatı ateşe veren grup, çevrede bulunan iş yerlerinin duvarlarına sloganlar yazdı. Gruptakiler, bölgeye intikal eden polis ekiplerine molotof bombası attı. Şişe ve havai fişekle polise saldıran gruba, olay yerindeki zırhı araç içerisindeki polisler biber gazı ile karşılık verdi.

Biber gazından evlerine gitmek üzere olan vatandaşlar da etkilendi. Müdahalenin ardından gruptakiler, ara sokaklara kaçarak dağıldı. Daha sonra bölgeye tedbir amaçlı çevik kuvvet polisleri sevk edildi.

Polis ekiplerinin bölgedeki bekleyişi sürüyor. CİHAN

Yorumlar