Okmeydanı savaş alanına döndü

Polisin 1 Mayıs kutlamaları için Taksim Meydanı'na izin vermemesi üzerine Okmeydanı'nda toplanan yasa dışı örgüt yandaşları ile polis arasında çatışma çıktı. Okmeydanı savaş alanına döndü.Molotof bombasından etkilenen bazı iş yerleri...

Google Haberlere Abone ol
Okmeydanı savaş alanına döndü

Polisin 1 Mayıs kutlamaları için Taksim Meydanı'na izin vermemesi üzerine Okmeydanı'nda toplanan yasa dışı örgüt yandaşları ile polis arasında çatışma çıktı. Okmeydanı savaş alanına döndü.Molotof bombasından etkilenen bazı iş yerleri yandı. Haberciler de yanma tehlikesi geçirirken, zırhlı araç da alev alev yandı.

Polis Taksim Meydanı ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde toplanan yüzleri maskeli, molotoflu gruba güvenlik güçleri izin vermedi. Yollara barikatlar kuran grup ara sokaklara kaçtı. Ara sokaklarda toplanan grup çevik kuvvet polisine molotof bombaları, misket ve havai fişeklerle saldırdı. Polis de gruba akrep tipi zırhlı araçlar ve biber gazlarıyla müdahale etti. Atılan molotoflardan haberciler son anda kurtuldu. Yanan bazı iş yerlerine çevredeki esnaflar müdahale etti. Olay yerinde görev yapan akrep tipi zırhlı araç da alev alev yandı.

Polis ile göstericiler arasında kovalamaca sürüyor.

CİHAN

Yorumlar