Oğuzeli'nde asfalt çalışmalarına hız verildi

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açtıklarını ve kısıtlı imkanlarla da olsa kısa sürede ilçe merkezi ve diğer tüm mahallelerde yol bakım ve asfaltlama işinin tamamlanacağını...

Google Haberlere Abone ol
Oğuzeli'nde asfalt çalışmalarına hız verildi

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açtıklarını ve kısıtlı imkanlarla da olsa kısa sürede ilçe merkezi ve diğer tüm mahallelerde yol bakım ve asfaltlama işinin tamamlanacağını söyledi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 kişilik Asfalt ekibinin Belediye Caddesi üzerinde yürüttüğü çalışmaları Başkan Yardımcıları Mustafa Bozgeyik ve Hasan Çıldır ile birlikte inceledi. Başkan Kılıç, göreve geldikten hemen sonra ilçenin dört bir tarafında farklı projeleri hayata geçirdiklerini ve birkaç ay içerisinde bu çalışmaların sonuçlarının görülebileceğini ifade etti.

Seçim öncesi ve sonrasında tespit ettikleri sorunların çözümü için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Kılıç, şunları kaydetti:"Gerek ekiplerimizin yaptığı incelemeler, gerek kendi gözlemlerimiz, gerekse muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan bizlere ulaşan sorunların başında asfalt sorunu yer alıyordu. İlçe merkezi dahil olmak üzere mahallelerimizin büyük çoğunluğunun yollarının bakımsız olması sebebiyle ulaşımda sorunlar yaşanmaktaydı. Havaların ısınmasını da fırsat bilerek vakit geçirmeden asfalt ekibimizi harekete geçirdik. Gerek ilçe merkezinde gerekse mahallelerde ihtiyaca göre yama veya asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Hemşehrilerimiz sabırlı ve rahat olsunlar. Kısa süre içerisinde belirlenen tüm bölgelerde çalışmalarımızı tamamlayacağız ve ulaşımda bu anlamda yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldıracağız."

Başkan Kılıç, iki hafta önce başlayan çalışmaların ilk etapta ilçe merkeziyle birlikte Yeşildere ve Büyük Şahinbey Mahalleleri’nde yoğunlaştırıldığını, şuana kadar 250 ton asfalt kullanıldığını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar