Öğrenciye Kuru Sıkı Tabancayla Ateş Edip Kabzesiyle Başından Yaraladı

Samsun'da 20 yaşındaki Muhammet A.,kavga ettiği lise öğrencisine kurusıkı tabancayla ateş ettikten sonra silahın kabzasıyla başından yaraladığı için gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciye Kuru Sıkı Tabancayla Ateş Edip Kabzesiyle Başından Yaraladı

Samsun'da 20 yaşındaki Muhammet A., bir lisenin 11. derslik öğrencisi 17 yaşındaki C.C. ile 'Yan bakma' iddiasıyla çıkan kavgada kurusıkı tabancayla ateş ettikten sonra silahın kabzasıyla başından yaraladı. Muhammet A. devriye görevi oluşturan polisler vasıtası ile gözaltına alındı.

'YAN BAKMA' KAVGASI

Samsun'un merkez İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi'ndeki bir iş lisesinin 11'inci derslik öğrencisi C.C., bugün öğle tatilinde okuldan çıktı. Yolda yürüdüğü sırada karşından gelen ve Muhammet A. ile aralarında 'Yan bakma' itibarı ile tyükselişma çıktı. Tyükselişmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası üstündeki kurusıkı tabancayı çıkaran Muhammet A., öğrenciye 1 el ateş edip daha sonra tabancanın kabzesiyle başına vurarak yaraladı.

DEVRİYE GEZEN POLİSLER GÖZALTINA ALDI

Kaçan C.C., okuluna sığındı. Bu sırada elindeki kurusıkı tabancayla okulun önüne gelen zanlı devriye görevi oluşturan polisler vasıtası ile etkisiz bir duruma getirilip gözaltına alınıp okulun nöbetçi kulübesine götürüldü. Başından yaralı bulunan talebe ise sıhhat ekiplerinin ilk müdahalesinin peşinden Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada başına dikiş atılan öğrencinin sıhhat durumunun iyi bulunduğu bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlı konusunda tahkikat başlatıldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar