Öğrenciye çarpan araç ateşe verildi

Şanlıurfa’da öğrenciye çarparak ölümüne neden olan midibüs, köylüler tarafından ateşe verildi.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciye çarpan araç ateşe verildi

Şanlıurfa’da öğrenciye çarparak ölümüne neden olan midibüs, köylüler tarafından ateşe verildi. Karayolunu trafiğe kapatan köylüler yoldan geçen araçlara saldırdı. Gerginliği polis ve jandarma birlikleri yatıştırdı.

Şanlıurfa’nın Uğurlu beldesinde dersten çıkan 2. sınıf öğrencisi Mehmet Çetindağ(7), yoldan geçen midibüsün altında kalarak can verdi. 7 yaşındaki çocuğa çarpan 63 E 3483 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Ali E. kaza sonrası olay yerine gelen bir köylünün ikazı üzerine kaçarak jandarmaya teslim oldu. Olayın duyulması üzerine Uğurlu köyü sakinleri olay yerine gelerek aracı ateşe verdi. Ateşe verilen araç itfaiye ekiplerince sündürülürken araç küle döndü. Şanlıurfa- Akçakale yolunu da trafiğe kapatan köy sakinleri, yoldan geçen araçlara saldırdı. Köylülerin saldırısı sonucu birçok aracın camı kırıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Köylüler, Vali'nin gelmesi için direndi. Ancak Vali olay yerine gelmedi. Köylüler, daha önce de çok sayıda kazanın meydana geldiği yola bir çözümün bulunmasını istedi.

Kazada hayatını kaybeden Uğurlu İlköğretim Okulu Öğrencisi Çetindağ'ın cesedi ise olay yerine gelen ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


CİHAN

Yorumlar