Öğrencilere sınav öncesi motivasyon pikniği

Kırıkkale Eğitimciler Derneği, Haziran ayında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), öncesi motivasyon pikniği düzenledi.     Celal Bayar Parkı'nda yapılan pikniğe Kırıkkale’de bulunan yaklaşık 80 lise öğrencisi...

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilere sınav öncesi motivasyon pikniği

Kırıkkale Eğitimciler Derneği, Haziran ayında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), öncesi motivasyon pikniği düzenledi.

    Celal Bayar Parkı'nda yapılan pikniğe Kırıkkale’de bulunan yaklaşık 80 lise öğrencisi katıldı. Öğrencilerin çoğunluğu 12. sınıfta okuyan ve Haziran ayında sınava girecek olan öğrencilerden oluştu. Etkinliklerle öğrencilerin sınav stresinden biraz olsun uzaklaşmaları sağlandı. Piknik süresince öğrenci ve öğretmenler, kaynaşarak faaliyetlere beraber katıldılar. Etkinlikler sonrasında öğrencilere, dernek üyelerimizin hazırladığı yemekler ikram edildi. Geleneksel olarak yapılan piknikte öğrenciler, memnun ayrıldı.

    Öğrenciler için yapılabilecek her türlü olumlu faaliyetin içerisinde olacaklarını belirten Kırıkkale Eğitimciler Derneği Ramazan Gögüş, destek veren dernek üyelerine teşekkür etti. Sınavda tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Gögüş, bundan sonrada faaliyetlerinin devam edeceğini ve Türkiye’nin geleceği için öğrencilere gereken değerin daha fazlasını vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

    Öğrencilerin sınavda başarılı olarak vatana ve milleti karşı sorumluluğunu en iyi şekilde göstereceğine inancının tam olduğunu ifade eden Gögüş, ayrıca Soma’daki faciada hayatını kaybeden madencilerin unutulmaması gerektiğinin önemine vurgu yaptı.

CİHAN

Yorumlar