Öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı

Aydıncık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı katkılarıyla ilçe merkezi ve köy okullarına kırtasiye, diş macunu ve fırça dağıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı

Aydıncık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı katkılarıyla ilçe merkezi ve köy okullarına kırtasiye, diş macunu ve fırça dağıtıldı. İlçe genelinde 820 öğrenciye, içerisinde kırtasiye malzemesi, okuma kitabı, boyama kitabı ve sponsor firma desteğiyle sağlık malzemesi olarak diş macunu ve diş fırçasının bulunduğu hediye paketleri dağıtıldı.

Aydıncık Kaymakamı Nesim Işık, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Güngör ve okul müdürleri ile birlikte Aydıncık İlköğretim ve Anaokulu'nu ziyaret etti. Kaymakam Işık, öğretmen ve öğrencilerin sorun ve isteklerini dinledi. Okul ziyaretinde sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip, onlara çeşitli sorular soran Kaymakam Işık, öğrencilerden aldığı cevaplar karşısında memnun olduğunu ifade etti.

Kaymakam Işık, "Öğrencilerin gönüllerini almak, ders çalışma isteklerini artırmak ve her zaman onların yanında olduğumuzu hatırlatmak amacıyla öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıttık. Kaymakamlık olarak önceliğimiz eğitimdir. Öğrencilerimizin daha iyi şartlar altında başarılı olmaları için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Tek isteğimiz, onların derslerinde başarılı olmalarıdır." dedi.
CİHAN

Yorumlar