Öğrencilerden Soma için kermes

Çağlayan Tevhide Hatun Lisesi öğrencileri kermesten elde ettikleri geliri Soma’ya gönderdi. Özel Çağlayan Tevhide Hatun Lisesi öğrencileri, Soma’da yaşanan maden faciasına duyarsız kalmadı. Soma halkı ve ülkenin acısını paylaşmak isteyen...

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilerden Soma için kermes

Çağlayan Tevhide Hatun Lisesi öğrencileri kermesten elde ettikleri geliri Soma’ya gönderdi.

Özel Çağlayan Tevhide Hatun Lisesi öğrencileri, Soma’da yaşanan maden faciasına duyarsız kalmadı. Soma halkı ve ülkenin acısını paylaşmak isteyen okul öğrenci ve öğretmenleri, velilerin desteği ile kermes düzenledi. Veli, öğretmen ve öğrenciler, hazırladıkları çeşitli yiyecekleri okulda satışa sunarak, elde ettikleri geliri Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile Soma’ya gönderdi.

Ayrıca, okul öğrencileri Soma’da yaşanan acıya ortak olduklarını göstermek için okul bahçesinde SOMA yazarak duyarlılıklarını gösterdi.

Okul öğrenci temsilcisi Halime Aytimur, “Arkadaşlarımız gerçekten duyarsız kalmayarak ellerindeki tüm harçlıkları kermes aracılığıyla Soma’ya yolladılar. Zaten bizim okulumuz öğrencileri bu tür çalışmaları bir toplum hizmeti, sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde, daha önceden de Van Depremi, Suriye‘deki vahşet gibi ortak acılarda da göstermişlerdi.” dedi.

CİHAN

Yorumlar