Öğrencilerden resim sergisi

Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Benekli Köyü Ortaokulu öğrencileri resim sergisi açtı.Tatvan Yaşam AVM’de açılışı Tatvan Kaymakamı Murat Erkan tarafından yapılan sergi bugün akşama kadar açık kalacak. Sergide öğrencilerin yapmış...

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilerden resim sergisi

Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Benekli Köyü Ortaokulu öğrencileri resim sergisi açtı.

Tatvan Yaşam AVM’de açılışı Tatvan Kaymakamı Murat Erkan tarafından yapılan sergi bugün akşama kadar açık kalacak. Sergide öğrencilerin yapmış olduğu 136 resim ve teknoloji ve tasarım derslerinde yaptıkları el sanatları çalışmaları yer alıyor.

Açılışta konuşan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, öğrencilerin açmış olduğu serginin önemine vurgu yaparak, "Öğrencilerimizi açtıkları sergiden ötürü kutluyoruz. İnşallah devamını da bekliyoruz. Gerçekten sergide bir birinden güzel resimler yer alıyor. Her biri ayrı güzel. Ben sergide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Sergi sorumlusu Görsel Sanatlar Öğretmeni Selcen Soruk ise sergide toplam 136 resim ve resim ve teknoloji ve tasarım derslerinde yaptıkları el sanatları çalışmalarının yer aldığını söyledi. Serginin bir gün devam edeceğini kaydeden Soruk, sergiye olan yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, herkesi sergiyi gezmeye davet etti.

CİHAN

Yorumlar