Öğrencilerden jandarmaya ziyaret

Mersin'in Erdemli ilçesinde Sarıkaya İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, ilçeye bağlı Güzeloluk Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti.    Jandarmanın 175'nci kuruluş yıldönümü etkinleri kapsamında gerçekleştirilen...

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilerden jandarmaya ziyaret

Mersin'in Erdemli ilçesinde Sarıkaya İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, ilçeye bağlı Güzeloluk Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti.

    Jandarmanın 175'nci kuruluş yıldönümü etkinleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette bölgede denetleme ve incelemelerde bulunan Mersin İl Jandarma Komutanı J.Albay Ömer Uyan tarafından jandarma karakolunun bir günlük faaliyeti ve bu karakolda görev yapmakta olan bir jandarma erinin 24 saatini nasıl geçirdiğini anlatan bilgilendirme yapıldı.

    İlköğretim öğrencilerine jandarma personelinin barınma, göreve hazırlanma, görev esnasında hareket tarzları gösterildi. Jandarma Karakolu'nun ziyareti sonunda mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, karakol personeli ve İl Jandarma Komutanı J.Albay Ömer Uyan'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

CİHAN

Yorumlar