Öğrencilerden hayırsever iş adamına sürpriz doğum günü

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve okul idarecileriyle birlikte hayırsever işadamı Ali Karasu’yu işyerinde ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilerden hayırsever iş adamına sürpriz doğum günü

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve okul idarecileriyle birlikte hayırsever işadamı Ali Karasu’yu işyerinde ziyaret etti. Ali Karasu’nun doğum gününü kutlayan öğrenciler, kendilerine okul yaptırdığı için teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olup duygulandığını ifade eden hayırsever iş adamı Ali Karasu, “Böyle bir uygulamaya ilk kez şahit oluyorum. Türkiye’de de bir ilk olduğunu düşünüyorum. Çok mutlu oldum. İmkânların elverdiği ilk fırsatta bir okul daha yaptırmak isteriz.” dedi.

Kendisinin de öğrencilik yıllarında büyük zorluklar yaşadıklarını anlatan Ali Karasu, “Bursa’ya geldikten sonra okul yaptırmak istedik. Şartlarımız elverince özellikle ihtiyaç olan bölgelerde okullar yaptırdık. Rahmetle andığımız Musa Amca eğitime destek konusunda bize önemli bir örnek oldu. Bu okullarda okuyan öğrencilerimizin başarılarını görmek beni çok mutlu ediyor ve duygulandırıyor” şeklinde konuştu.

Ziyaretine gelen öğrencilere ‘Benim Çiçeklerim’ diye hitap eden ve derslerini soran hayırsever iş adamı Ali Karasu, öğrencilerden zamanın kıymetini bilmelerini tavsiye etti. Eğitime yapılan yatırımın kutsal olduğunun altını çizen Atilla Gülsar da güzel bir Dünyanın ancak eğitimle olacağını söyledi. Öğrencilerle birlikte yemek yiyen Ali Karasu, öğrencilere okul yıllarındaki anılarını anlattı.

Hayırsever İş adamı Ali Karasu, Ali Karasu Anadolu Lisesi, Ali Karasu ve Gülhanım Karasu İlkokullarını eğitimin hizmetine kazandırdı. CİHAN

Yorumlar