Öğrenciler'den Balkon Konuşması

ESKİŞEHİR'de Öğrenci Kolektifi üyeleri, bir evin balkonuna 'Tayyip'in gerçek balkon konuşması' yazılı pankart asıp, konuşma yaptı. Öğrenciler de 'Recep Tayyip Erdoğan' şeklinde tempo tuttu.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler'den Balkon Konuşması

Yenibağlar Mahallesi Seylap Caddesi'ndeki üniversite öğrencilerinin kaldığı apartmanın birinci katında Öğrenci Kolektifi üyeleri 'Balkon konuşması' etkinliği düzenledi. Öğrenciler balkona 'Tayyip'in gerçek balkon konuşması' yazılı pankart asıp, balkona da kolonlar koyarak Ak Parti'nin seçim müziklerini çaldı. Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafının olduğu maskeyi takan bir öğrenci balkondan konuşma yaparak, "Bundan sonra ayakkabı kutuları yerine çizme ve bot kutuları koyacağız. Fazla konuşmayayım. Sesim yine kısılır" dedi.

Bina önünde toplanan bir grup öğrenci balkondan konuşan arkadaşlarına alkışlarla destek verdi. Öğrenciler Ak parti'nin seçim müziği eşlinde sık sık 'Recep Tayyip Erdoğan' şeklinde tempo tutarak bağırdı.

Öğrenci Kolektifi adına yapılan etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Caner Ertay, "Başbakan Erdoğan Yerel seçimlerin ardından bir balkon konuşması yaptı. Biz de bunu 'Ti'ye alan, dalga geçen bir etkinlik gerçekleştirdik. Tayyip Erdoğan Haziran'da yaşanan olayları unutmuş. Tayyip Erdoğan sokağın sesini unutmuş. Öğrenci Kolektifi olarak hep sokaklarda direndik. Direnmeye de devam edeceğiz" diye konuştu. Öğrenciler yaptıkları basın açıklamasının ardından etkinliklerini sonlandırdı.

Yorumlar