Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Dr. Faruk Sükan Ortaokulu öğrencileri ve mahalle sakinleri, Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden yaşlı ve evde bakıma ihtiyacı bulunanları tespit etti. Öğretmen ve öğrenciler, hazırlanan yardım...

Google Haberlere Abone ol
Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Dr. Faruk Sükan Ortaokulu öğrencileri ve mahalle sakinleri, Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden yaşlı ve evde bakıma ihtiyacı bulunanları tespit etti.

Öğretmen ve öğrenciler, hazırlanan yardım paketleri eşliğinde ihtiyaç sahiplerini ziyaret etti. Büyüklerin sohbet esnasında hayat tecrübelerini öğrencilerle paylaştığı ziyaretlerde, duygulu anlar yaşandı. Okul idaresinden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimize ilerde bizlerin de aynı durumda olabileceğimiz anımsatılarak Peygamberimiz'in (sas), ´5 şey gelmeden önce 5 şeyin kıymetini bilin.´ dediği Hadis-i Şerifi üzerine; ihtiyarlıktan önce gençliğin, hastalıktan önce sıhhatin, fakirlikten önce zenginliğin, ölmeden önce hayatın, meşguliyetten önce boş zamanların iyi değerlendirilmesi gerektiği hatırlatılmış oldu.” denildi.

CİHAN

Yorumlar