Öğrenciler yardım ellerini Adıyaman ve Maraş’ a uzattı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Okul öncesi Öğretmenliği 3.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler yardım ellerini Adıyaman ve Maraş’ a uzattı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Okul öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri ‘Topluma hizmet uygulamaları dersi’ kapsamında Adıyaman İznik’ te bir anaokuluna kırtasiye ve oyuncak malzemeleri gönderdi.

Ereğli Eğitim Fakültesi Okul öncesi öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri Halime Doğan, Dilek Vatansever, Özkan Metin, Naciye Betül Doğan ve Zeynep Demirdöven, ‘Topluma Hizmet Dersi’ kapsamında Doçent Doktor Altay Memiş koordinatörlüğünde bir çalışma yaptı. Yapılan çalışmada Adıyaman İznik’ de bir anaokuluna oyuncak ve kırtasiye malzemeleri göndermeyi kararlaştıran öğrenciler çalışma için kolları sıvadı. Kısa sürede toplanan malzemeler kargo ile Adıyaman’a gönderildi. Bu çalışmalarla yetinmeyen öğrenciler Yardımlar sırasında fazladan toplanan Roman ve hikâye kitaplarını Ereğli Ormanlı Beldesi Çok programlı lisesi kütüphanesine armağan ederken, Üniversite hazırlık dergi ve kitaplarını da Kahramanmaraş Elbistan’ da ikamet eden Gülşah Elmas isimli üniversiteye hazırlanan öğrenciye gönderdi.

Yapılan çalışma hakkında öğrenci arkadaşları adına açıklama da bulunan Halime Doğan, "Ders kapsamında yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren başta Doçent Doktor Altay Memiş ve herkese teşekkür etmek istiyoruz. Burada hem ders kapsamında hem de yardım etme konusunda güzel bir çalışma yaptık. Arkadaşlarım ve ben çok mutluyuz." dedi.

CİHAN

Yorumlar