Öğrenciler 'Uyuşturucuya Hayır' eylemi yapacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, geçtiğimiz akşam hayatını kaybeden Burak Ergül için arkadaşları eylem yapacak. Yapılacak olan eylemi sosyal medyadan duyurmaya çalışan öğrenci topluluğunun, gençlerin uyuşturucu illetinden uzak durması...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler 'Uyuşturucuya Hayır' eylemi yapacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, geçtiğimiz akşam hayatını kaybeden Burak Ergül için arkadaşları eylem yapacak. Yapılacak olan eylemi sosyal medyadan duyurmaya çalışan öğrenci topluluğunun, gençlerin uyuşturucu illetinden uzak durması için çağrıda bulunacakları bildirildi.

Geçtiğimiz akşam Orhanlar Mahallesi Tokmaklar Sokak üzerinde bulunan tarihi Rum kilisesi içerisinde ölü bulunan ve uyuşturucu madde ile çakmak gazı kullanarak hayatını kaybettiği iddia edilen Barış Ergül'ün arkadaşları, 'Uyuşturucuya Hayır' demek amacıyla pazartesi günü eylem yapacak.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden duyuruda bulunan öğrenciler, başka canların yanmaması için herkesin yapılacak olan eyleme katılması gerektiğinin altını çiziyor. Sosyal sitede yapılan, "Ereğli'deki uyuşturucu belası yüzünden daha dün bir kardeşimizi daha kaybettik. Artık başka Barış'lar kaybetmek istemiyoruz. Artık sorumluların kökünün kazınmasını istiyoruz. Pazartesi günü saat 17.00'de Ereğli Lisesi girişinde toplanacağız ve pankartlarla Anıt Önü'ne yürüyüp oturma eylemi yapacağız. Tüm öğrenci kardeşlerimizi ve velileri bekliyoruz, birilerinin bizi duyması lazım!" yazısı ile katılımın kalabalık olmasına çalışılıyor.

CİHAN

Yorumlar