Öğrenciler Soma’da hayatını kaybedenler için mevlit okuttu

Yozgat’ta Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Esentepe Müdürlüğü tarafından Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden işçileri için Mevlid-i Şerif okundu ve dua edildi.    Kredi...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler Soma’da hayatını kaybedenler için mevlit okuttu

Yozgat’ta Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Esentepe Müdürlüğü tarafından Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden işçileri için Mevlid-i Şerif okundu ve dua edildi.

    Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programda eller Soma’da hayatını kaybeden maden işçileri için açıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından Mevlid-i Şerif ve ilahiler okunarak dua edildi.

    

    Yurtda kalan üniversite öğrencileri, Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dilediklerini belirterek onlar için dua ettiklerini söyledi.

    Yozgat Kredi Yurtlar Kurumu Esentepe Müdürü Cemil Topalak ise elim olaydan dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını söyledi. Topalak, “Maden işçilerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i şerif ve ilahiler okunarak, okunan hatm-i şerifler için dua ettik. Okuduğumuz Kur’an-ı Kerimi ve duaları Allah kabul eylesin. Maden işçilerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah bu tür acıları bir daha yaşatmasın." dedi. CİHAN

Yorumlar