Öğrenciler kısa mesafelerde en çok treni tercih ediyor

Atatürk Üniversitesi’nde (AÜ) final sınavlarının sona ermesiyle birlikte otogar ve tren garında da yoğunluk yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler kısa mesafelerde en çok treni tercih ediyor

Atatürk Üniversitesi’nde (AÜ) final sınavlarının sona ermesiyle birlikte otogar ve tren garında da yoğunluk yaşanıyor. Öğrenciler kısa mesafelerde en çok ucuz ve güvenli olan treni tercih ediyor.

AÜ İletişim Fakültesi öğrencisi Ahmet Atsız, final sınavlarının sona erdiğini, memlekete gitmek için çok ucuz ve güvenli olan treni tercih ettiğini belirtip, “Sınavlarımız bitti. Bende Erzincan’a gidiyorum. Tabi treni sevdiğimden dolayı tercih ettim. Genç gurubuna da ciddi indirim var. Erzincan’a kadar 7 lira alıyorlar. Hem ucuz, hem de güvenilir taşıma aracı olan tren tercih edilmeli.” dedi.

Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencisi Baran Kahraman ise, son günlerde çok fazla kaza olduğu için kendisinin de haliyle korktuğunu belirtip, "Şoförlerin dikkatli olmadığını düşünüyorum. Ben de Kars’a geçiyorum. Hem ucuz hem de daha güvenilir trenler. Buradan Kars’a kadar gençlere ciddi indirimler yapılıyor. Biraz ağır olsa da güvenilirliğinden dolayı uzun mesafelere bile trenle gidilir.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar