Öğrenciler fotoğraflarını Apollon Tapınağı'nda sergiledi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde öğrenciler, Manavgat'ta çektikleri fotoğraflarını dünyaca ünlü Side Antik Kent'te Apollon Tapınağı'nda sergiledi.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler fotoğraflarını Apollon Tapınağı'nda sergiledi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde öğrenciler, Manavgat'ta çektikleri fotoğraflarını dünyaca ünlü Side Antik Kent'te Apollon Tapınağı'nda sergiledi. Manavgat Kız Meslek Lisesi ile Manavgat Otelcilik ve Turizm Okulu öğrencileri, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Apollon Tapınağı'nda 'Dünden Bugüne Manavgat' isimli fotoğraf ile ebru sergisi açtı.

Öğrencilerin ebru ve fotoğraf sergisinin açılışını Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut yaptı. Sergide, 120 ebru ve fotoğraf bulunuyor. Manavgat Kız Meslek Lisesi Müdürü Emine Çatalbaş, 'Dünden Bugüne Manavgat' sergisindeki bazı fotoğrafların Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) arşivi olduğunu kaydetti.

Sergide; Manavgat Otelcilik ve Turizm Lisesi ebru öğretmeni Nuray Erduğan ve resim öğretmeni Tülün Altındağ, sergiyi ziyaret eden turistlere ebru yapımı hakkında İngilizce bilgilendirme yaptı. Sergide bazıda turistler de Nuray Erduğan'la birlikte yaptığı ebruları hatıra olarak yanına aldı. CİHAN

Yorumlar