Öğrenciler, bisikletle Çanakkale yolunda

Malatya İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ‘Çanakkale Şehitlerini Anma’ törenine katılmak için Çanakkale’ye hareket etti.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler, bisikletle Çanakkale yolunda

Malatya İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ‘Çanakkale Şehitlerini Anma’ törenine katılmak için Çanakkale’ye hareket etti. 5 üniversitesi öğrencisinden oluşan grup, 16 günde tamamlanması planlanan seyahat sırasında 444 kilometre yol katedecek.

Çanakkale 18 Mart Bisiklet Grubu ve Çanakkale Valiliğince her yıl düzenlenen "Şehitlere Saygı Bisiklet Turu”na katılmak için Malatya’dan hareket eden İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Genel Sekreter Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer Çelik ve topluluk üyesi öğrenciler tarafından uğurlandı.

Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Çanakkale Şehitlerinin anısına gösterilen duyarlılıktan dolayı öğrencileri tebrik ederek hayırlı yolculuklar diledi. "Çanakkale savaşında at sırtında aylarca savaşan ve çoğu şehit olan ecdadımızı yâd etmek için biz de demir atlarımızla orada olacağız." diyen topluluk başkanı Said Erol, Şehitler Anıtı’na dikmek üzere İnönü Üniversitesi Kampüsünden çiçek fidesi götürdüklerini söyledi.

5-6 Nisan 2014 tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleştirilecek 'Şehitlere Saygı Bisiklet Turu' etkinliğine katılmak üzere 444 kilometre pedal çevirecek olan İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu’ndan 5 öğrenci Çanakkale’ye 16 gün içinde varmayı hedefliyor.


CİHAN

Yorumlar