Öğrenciler arası futbol turnuvası

Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKBİLDER) tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen proje ile öğrenciler arası futbol turnuvası düzenlendi.Siirt Valiliği koordinasyonunda SEKBİLDER...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler arası futbol turnuvası

Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKBİLDER) tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen proje ile öğrenciler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Siirt Valiliği koordinasyonunda SEKBİLDER tarafından il merkezde düzenlenen etkinlikte, ilde faaliyet gösteren 6. 7. ve 8. sınıf okuma salonu öğrencileri arası futbol turnuvası düzenledi. Selam Halı Saha Spor tesislerinde 24 takım halinde 200 öğrencinin katıldığı 2 gün süren turnuvalar kıran kırana geçti.

Turnuvanın öğrenciler arasındaki kaynaşması sağladığını belirten proje yürütücüsü Said Gültekin, "Okuma salonlarımıza devam eden öğrencilerimizin kaynaşması ve sporun kardeşlik ve dostluk vurgusunun özümsenmesi anlamında ‘SODES Hayallerimi Gerçekleştiriyor 2’ projesi kapsamında planlanan futbol turnuvasını gerçekleştirdik. İl merkezinde bulunan okuma salonlarımız turnuvamıza iştirak ettiler. Güzel bir kaynaşma ortamı oluştu. Futbol turnuvasıyla öğrencilerimizin sosyal ve sportif açıdan gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bunu, bu turnuva ile başardığımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Turnuva 6. sınıflarda Çal Okuma Salonu, 7. sınıflarda Barış Okuma Salonu ve 8. sınıflarda da Merkez Okuma Salonu birinci oldu. Centilmence geçen karşılaşmalar sonucunda birinci gelen takım, forma ile ödüllendirildi. CİHAN

Yorumlar