Öğrenciler anne ve babaları ile hünerlerini sergiledi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri yıl sonu sergisini açtı. Sergide öğrencilerin babaları ve anneleri ile hazırladığı çalışmalar sergilenecek. Ereğli Özel Gonca kreş öğrencilerinin yıl içerisinde...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler anne ve babaları ile hünerlerini sergiledi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri yıl sonu sergisini açtı. Sergide öğrencilerin babaları ve anneleri ile hazırladığı çalışmalar sergilenecek.

Ereğli Özel Gonca kreş öğrencilerinin yıl içerisinde anne ve babalarının da katılımı ile gerçekleştirdikleri karton, seramik, cam ve fanus boyama, tişört boyama Atatürk Köşesi gibi yaklaşık 6 yüz çalışmanın yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Fatih Koleji İlk ve Ortaokulu Müdürü Sadi Yanık, öğrenciler ve veliler tarafından yapılan çalışmalara hayran kaldığını belirtti. Konuşmanın ardından gerçekleştirilen açılış sonrasında davetliler sergiyi gezerken, öğrenciler ve veliler de yapılan diğer çalışmaları inceledi. Sergide en çok ilgiyi gören bölüm ise Atatürk Köşesi oldu.

Sergiye katılan Ereğli Belediye Başkan Vekili Reşat Latif de torunu Utku'nun çalışmalarını inceledi. Sergiyi gezen Latif "Gerçekten güzel çalışmalar yapılmış. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakım evi öğrencilerinden Ezgi Çavuş'un babası Adem Çavuş da yapılan çalışmalarda kızı ile birlikte güzel anlar yaşadığını, keyifli çalışmanın ardından yapılanların sergilenmesinin hem kendileri hem de çocukları için güzel bir motivasyon olduğunu söyledi.

Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakım evi müdürü Rahşan Yılmaz ise sergide emeği geçen herkese teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar