Öğrenci, veli ve öğretmenler 'kuantum semineri'nde buluştu

İstanbul’daki Yaşam Tasarım Merkezi’nin kurucusu olan eğitmen, danışman ve yazar Ebru Demirhan, Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrenci ve velilerine kuantum teknikleri ve yaşam tasarımı konularında seminer verdi.Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin...

Google Haberlere Abone ol
Öğrenci, veli ve öğretmenler 'kuantum semineri'nde buluştu

İstanbul’daki Yaşam Tasarım Merkezi’nin kurucusu olan eğitmen, danışman ve yazar Ebru Demirhan, Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrenci ve velilerine kuantum teknikleri ve yaşam tasarımı konularında seminer verdi.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin konferans salonunda gerçekleştirilen seminerden önce açıklama yapan Demirhan, yaklaşık beş yıl önce Karadeniz Ereğli’ye geldiğini hatırlattı. Ebru Demirhan, şunları kaydetti: “Kuantumda birbirinden çok faklı çalışmalar yapıyoruz. Doğru düşünmek, doğru hissetmek, zamanı, geleceği doğru şekillendirmek üzere 38 tane birbirinden ayrı teknik var. Enerji, kuantum, nefes, evrensel enerji gibi birbirinden değişik teknik temaları kullanıyoruz. Özünde hem ruha ulaşmak hem bilinçaltına akıl ve duygu dengesini sağlayarak, hayatı daha sağlıklı ve daha iyi yürütmek var. Bunun için hem egoları yönetmek, hem doğru bildiğimiz ve uyguladığımız yanlışları düzeltmek üzere birçok açılımlı çalışmalar mevcuttur. Zonguldak’a yaklaşık 5 sene önce de gelmiştim. Ama o zaman 'kuantum Ereğli’de tutmadı’ yazılı kocaman yerel gazete afişlerimiz var. Kuantum seminerinin Ereğli’de tutmaması bizi yurt dışına Almanya seminerlerine kadar götürdü. O seminerlerden sonra çok verim aldık. Ereğli bizi sevdi, biz Ereğli’yi sevdik ve tekrar buluştuk. 1 Mayıs Perşembe günü de Filyos’ta bir seminerimiz vardı. Çok güzel katılım oldu. Türkiye’nin birçok bölgesinde seminerler veriyoruz. Bu nedenle programımız oldukça yoğun olmakla birlikte genellikle İstanbul’dan talepler alıyoruz. Buradaki programı üç ay önceden netleştirdik. Bizim için yaş sınırının hiçbir önemi yok. Doğru düşünen ve doğru hisseden herkes hayatında her şeyi yapabilir, çözüm üretebilir. Onun alt yapısını vermeye çalışacağız."

Demirhan, seminer esnasında, veli, öğrenci ve öğretmenlerle sık sık diyalog kurdu. Yaklaşık iki saat süren seminerin sonunda okul müdürü Abdusselam Aksoy tarafından Ebru Demirhan’a çiçek armağan edildi. Aksoy, etkinliğin okul tarafından organize edildiğini belirtti, önümüzdeki dönemlerde de benzer sosyal aktiviteler yapacaklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar