'Öğrenci annesi kadın öğretmeni dövdü' iddiası

Beykoz, Ferda -Turan Takmaz İlköğretim Okulu'nde beden eğitimi öğretmenliği yapan Emel Albayrak'ın bir öğrenci velisi tarafından darp edildiği öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
'Öğrenci annesi kadın öğretmeni dövdü' iddiası

Beykoz, Ferda -Turan Takmaz İlköğretim Okulu'nde beden eğitimi öğretmenliği yapan Emel Albayrak'ın bir öğrenci velisi tarafından darp edildiği öne sürüldü. Okul bahçesinde açıklama yapan Albayrak'ın boynundaki morarmalar dikkat çekti.

Olay, Çarşamba günü İncirköy Çukur Caddesi'ndeki okul binasında meydana geldi. İddialara beden eğitimi öğretmeni Emel Albayrak ile derslere sürekli geç giren bir öğrencisi arasında sözlü tartışma yaşandı. Öğrencinin durumu ailesine bildirmesi üzerine okula bir arkadaşıyla gelen Filiz S. isimli veli, Albayrak’ın odasına gitti. Burada öğretmenle tartışmaya giren Filiz S., daha sonra fiziki saldırıda bulundu. Albayrak'ın odasında başlayan fiziki saldırının daha sonra okulun koridorlarında devam ettiği ve güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirtildi. Olay sırasında boynundan ve çeşitli yerlerinden yaralanan Emel Albayrak'ın iş göremez raporu aldığı ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Bugün okul bahçesinde yaşadığı saldırı anını anlatan Emel Albayrak, "Bir öğrencim derslere sürekli geç geliyordu. Ben de neden gelmediğini sormuştum. Aramızda sözlü tartışma yaşandı. Öğrencim durumu ailesine farklı anlatmış. Okula gelen öğrencimin velisinin saldırısına uğradım. Odamda başlayan fiziki saldırı daha sonra koridorlarda da devam etti. Darp edildim ve hakarete uğradım. Elimde iş göremez raporum var. Savcılığa da suç duyurusunda bulundum." diye konuştu

Öte yandan, olayla ilgili okul bahçesinde açıklama yapan Eğitim Sen İstanbul 2 No'lu Şube üyeleri de öğretmenlere yönelik şiddeti protesto etti. Okuldaki öğretmen ve velilerin de katıldığı protestoya bazı öğrenciler de alkışlarla destek verdi. CİHAN

Yorumlar