Oğlunun mezarını bırakıp yardıma koştu

Üsküdar'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza, en çok Kartal'da soyguncular tarafından öldürülen oğlunu toprağa dün veren baba Ali Şen'i üzdü. Oğlu Ali Uğur Şen'i ziyaret etmek...

Google Haberlere Abone ol
Oğlunun mezarını bırakıp yardıma koştu

Üsküdar'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza, en çok Kartal'da soyguncular tarafından öldürülen oğlunu toprağa dün veren baba Ali Şen'i üzdü. Oğlu Ali Uğur Şen'i ziyaret etmek için geldiği Karacaahmet Mezarlığı'nda kazaya denk gelen Ali Şen, duygusal anlar yaşadı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında E-5 karayolu Koşuyolu mevkii Üsküdar sapağında meydana geldi. İddialara göre Emre Yeniay'ın kullandığı 34 DP 4094 motosiklet, aynı yöne giden Engin Kıvanç'ın kullandığı 34 BM 8092 kamyona arkadan büyük bir hızla çarptı. Yola savrulan Emre Yeniay ağır yaralandı. Yeniay'ın yardımına o sırada oğlunun mezarını ziyarete giden Ali Şen koştu. Yerdeki yaralıyı görünce dün toprağa verdiği oğlu gözleri önünde canlanan baba, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yardıma gelen diğer vatandaşlarla birlikte yaralının başından uzun süre bekleyen Şen, "Oğlumu dün toprağa verdim. Bugün mezarını ziyaret etmek için gelmiştim. Kazayı görünce hemen koştum. Kolunda ve bacaklarında kırıklar var. Hemen ambulansa ve polise haber verdim. Polis çabuk geldi ama ambulans biraz gecikti. Böyle zamanlarda çok üzülüyorum." dedi. Baba Ali Şen, sağlık ekiplerinin gelmesinden sonra sessizce ayrılarak oğlunun mezarına gitti.

Kazayla ilgili inceleme başlatan polis, kamyonet sürücüsü Engin Kıvanç'ı karakola götürdü.

Öte yandan, Şen’in oğlu Ali Uğur Şen, Kartal’da bir banka ATM’sini tamir için geldiği sırada silahlı soyguncular tarafından vurularak öldürülmüştü.

CİHAN

Yorumlar