OGİAD ile Mobilyacılar Odası işbirliği yapacak

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri ile Mobilyacılar Odası üyeleri bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
OGİAD ile Mobilyacılar Odası işbirliği yapacak

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri ile Mobilyacılar Odası üyeleri bir araya geldi.
OGİAD Başkanı Halil Çiftçi, sektörün gelişmesi için odayla işbirliği yapmak istedikelrini söyledi.

Mobilya sektörünün kalkınması için çalışmalarına deva ettiklerini aktaran Çiftçi, bundan sonraki süreçte mobilyacılar odasıyla da ortak projeler geliştirerek Osmaniye’yi mobilyada rekabet edecek iller arasına taşımak istediklerini belirtti.

İleri teknoloji de kullanarak ürettikleri mobilyaları dış pazara satmayı amaçladıklarını kaydeden Çiftçi, “Ürünlerimizi düzenleyeceğimiz yurtdışı iş heyetleri, yatırım forumları ve TUSKON’un gerçekleştirdiği Dünya Ticaret Köprüsü’ne katılarak dış pazara ulaştırmayı planlıyoruz. Bu vesileyle bundan sonraki süreçte iş gezilerimizi, fuarları, ticaret köprülerini mobilyacılar odasıyla birlikte düzenleyip, bu sektöre daha fazla katma değer sağlamak amacıyla gayret göstereceğiz.” diye konuştu.

Osmaniye Mobilyacılar Odası Başkanı Fikret Tuncer ise dernek yetkililerine teşekkür etti. Mobilyacılar olarak daha önceleri ulusal ve uluslararası fuarlara katıldıklarını hatırlatan Tuncer, “Ülkemizin ve dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen bu pazarlar alıcıyı ve satıcıyı bir araya getirerek büyük bir alışveriş potansiyeli oluşturuyor. Bu potansiyeli en verimli şekilde kullanmak için oda olarak OGİAD Mobilya Komisyonu ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlikte organize edeceğimiz eğitim, iş gezileri, fuarlar, yatırım forumlarıyla üyelerimizin tecrübelerini daha da arttırarak TUSKON’un organize ettiği ulusal ve uluslararası ticaret köprülerine iştirak ederek ticaret hacmimizi maksimum seviyeye çıkaracağız.” dedi.
CİHAN

Yorumlar