Ödünç aldığı otomobilde ölü bulundu

Eyüp’te bir şahıs, arkadaşından iki gün önce ödünç aldığı otomobilin içinde ölü olarak bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ödünç aldığı otomobilde ölü bulundu

Eyüp’te bir şahıs, arkadaşından iki gün önce ödünç aldığı otomobilin içinde ölü olarak bulundu. Polisin yaptığı incelemede Nuri Ağkaya’nın göğsünden vurulduğu belirlendi. Olayın intihar mı cinayet mi olduğunu belirlemek için başlatılan soruşturma devam ediyor.

Olay, Esentepe Mahallesi Yıldıztapya Alibeyköy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Nuri Ağkaya (35) iki gün önce emlakçılık yapan arkadaşı Ali Er’den ihtiyacı olduğunu söyleyerek 34 GJ 4022 plakalı otomobili ödünç aldı. Aracın sahibi Ali Er, Nuri Ağkaya’nın otomobili geri getirmemesi üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu. Mahalle sakinleri saat 09.30 sıralarından Er’in otomobilini Yıldıztapya Alibeyköy Caddesi üzerinde park halinde gördü. Haber üzerine otomobilin yanına gelen Ali Er, Nuri Ağkaya’nın aracın içerisinde hareketsiz şekilde durduğunu fark etti. Ali Er durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin kilitli olan kapılarını açmak için itfaiyeden yardım istedi. Söz konusu adrese gelen itfaiye ekipleri, aracın camını kırarak kapıları açtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Nuri Ağkaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri otomobil ve ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Nuri Ağkaya’nın göğsünden vurulduğu tespit edildi. Polis, Ağkaya’nın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Olay üzerine büyük üzüntü yaşayan Ağkaya’nın yakınları da gözyaşı döktü.

Aracın sahibi Ali Er, Ağkaya’nın iki gün önce yanına gelerek kendisinden otomobilinin ödünç istediğini aktardı. Er, Ağkaya’nın aracı geri getirmemesi ve haber alamamaları üzerine polise başvurduğunu söyledi. Er, sabah saatlerinde komşularının otomobili bulduğunu belirterek otomobilin yanına geldiğinde Ağkaya’yı araçta hareketsiz bulduğunu ifade etti. Ağkaya’nın psikolojik sorunlarının bulunduğunu öne süren Er, bu yüzden intihar ettiği tahmininde bulundu. Yakınları da Nuri Ağkaya'nın kanser olduğunu ve bu yüzden intihar etmiş olabileceğini dile getirdi.

Nuri Ağkaya’nın cesedi olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından cenaze aracıyla Eyüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin daha sonra Adli Tıp Kurumu’na sevk edileceği öğrenildi. Polis, olayın intihar mı, cinayet mi olduğunu aydınlatmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




CİHAN

Yorumlar