O çocuk tekrar gözaltında

İzmir'de, Soma'daki maden faciasını protesto için düzenlenen eylemlerde gözaltına alınmasına ilişkin gündeme gelen 13 yaşındaki A.K. ve 2 arkadaşı, bisiklet hırsızlığı iddiasıyla yakalandı.Çeşme ilçesi Dalyan Mahallesi 4000 Sokak'ta...

Google Haberlere Abone ol
O çocuk tekrar gözaltında

İzmir'de, Soma'daki maden faciasını protesto için düzenlenen eylemlerde gözaltına alınmasına ilişkin gündeme gelen 13 yaşındaki A.K. ve 2 arkadaşı, bisiklet hırsızlığı iddiasıyla yakalandı.

Çeşme ilçesi Dalyan Mahallesi 4000 Sokak'ta dün bisiklet hırsızlığı yapıldığı yönünde ihbar alan polis, çalışma başlattı. Bölgeye sevk edilen polis, üç çocuğu çalıntı bisikletlerle yakaladı. Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen çocukların, aileleri tarafından bir süre önce kayıp başvurusu yapılan A.K. ile M.A. ve arkadaşları Ü.C.K. olduğu tespit edildi. Bisiklet sahiplerinin şikayetçi olduğu üç çocuk savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Ancak çocuklardan yaşı 12'den küçük olan M.A.'nın devlet korumasına alınmasına karar verildi. Diğer iki çocuk ise ailelerine teslim edildi.

CİHAN

Yorumlar