Nusaybin'de bugün şehit sayısı beşe yükseldi

Nusaybin'de sabah saatlerinde şehit düşen polis memurundan sonra aralarında bir binbaşı ile bir emniyet amirinin de bulunduğu 4 güvenlik güvenlik görevlisi daha şehit oldu

Google Haberlere Abone ol
Nusaybin'de bugün şehit sayısı beşe yükseldi

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde devam eden operasyonlarda bugün çıkan çatışmada, PKK’lı keskin nişancı teröristin açtığı ateşle bir özel harekat polisi şehit oldu. Devam eden çatışmalarda 3 polis ve bir binbaşının daha şehit olduğu, 3 polisin yaralandığı haberi geldi. 
 
Nusaybin İlçesi’ndeki Dicle Mahallesi’nde süren operasyonlarda tespit edilen bir grup PKK’lı terörist ile bugün saat 10.00’da çatışma çıktı. Çatışma sırasında mahaledeki bir evde gizlenen keskin nişancı teröristin açtığı ateş sonucu, bir özel harekat polisi yaralandı. Yaralı polis memuru, kaldırıldığı hastanede doktorların çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kısa süren çatışma sonrası teröristler, evlerin duvarlarında açtıkları tünellerden kaçarak yer değiştirdi. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Jandarma-polis özel harekat timlerinin başlattığı operasyon devam ediyor.

Ölen polislerden birinin Manisa Salihli nüfusuna kayıtlı Emniyet Amiri Doğan Sakarya olduğu öğrenildi

Yorumlar