Nuri Çomu Koleji’nde Olimpiyat Sınavı heyecanı

Osmaniye Özel Nuri Çomu Koleji’nde geleneksel olarak düzenlenen 4. Sınıflar Olimpiyat Sınavı'na 67 okuldan yaklaşık 1500 öğrenci katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Nuri Çomu Koleji’nde Olimpiyat Sınavı heyecanı

Osmaniye Özel Nuri Çomu Koleji’nde geleneksel olarak düzenlenen 4. Sınıflar Olimpiyat Sınavı'na 67 okuldan yaklaşık 1500 öğrenci katıldı. Sınava katılan öğrenciler ve öğrenci velilerinin büyük bir heyecan yaşadıkları gözlendi.

Toplam 70 sorunun sorulduğu sınavda öğrenciler 85 dakika boyunca iyi bir derece elde edebilmek için büyük bir çaba sarf ettiler. Sınavlar 1 saat içerisinde değerlendirilip, ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren ilk 30 öğrenciye ödülleri takdim edildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilerin öğretmenlerine ve okul idarelerine ödülleri takdim edildi.

Törende konuşan Okul Müdürü Mehmet Pat şunları dile getirdi: "Öncelikle sınavımıza katılan bütün öğrencilere ve öğrencilerin katılımlarını sağlayan velilerine, öğretmenlerine ve okul idarelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca Osmaniye halkının her geçen yıl Hoşgörü Eğitim Kurumlarına olan teveccühlerinin artmasından da duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. Hoşgörü Eğitim Kurumları olarak ilk hedefimiz mili ve manevi duyguları gelişmiş, ülkesine ve insanına faydalı fertler yetiştirmektir. Bu amaçla okullarımızda dersler itinayla işlenirken, evrensel değerleri de ihmal etmemeye çalışıyoruz. Bu sınav vesilesiyle buraya teşrif etmiş olan tüm öğrenci, veli, öğretmen ve okul idarecilerine teker teker teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencileri de kutluyorum."
CİHAN

Yorumlar